Acasă » Vedete » ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

De: Cancan 18/01/2017 | 10:00
ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA, şi Didier Ddy Nunes s-au despărţit în urmă cu câteva luni. Se pare că artista şi-a înşelat iubitul cu un tânăr pe nume Bogdan.

Ddy Nunes a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a vorbit despre cum a descoperit că Alina Crişan îl înşală. Artistul a avut un şoc când şi-a dat seama că partenera lui de viaţă nu îi este fidelă.

”Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiţi! Discutasem chiar şi de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun. Eu am fost plecat trei luni în China şi asta ne-a întârziat puţin planul. Nu era doar o relaţie de azi pe mâine. Uite cum s-a întâmplat: duminică seară, eram la nişte prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce făceam: glume, schetch-uri, caterincă. Prostii, ce fac prietenii între ei. Şi că să vizualizam fiecare ce a filmat, am logat toţi telefonul la televizor. A venit şi rândul Alinei să conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmuleţ, toată lumea râdea. Alina iese din filmuleţ dar uită că încă este conectată la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, când la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: „Buna ce faci, mai eşti acolo?” Ea răspunde: „Inca sunt aici, iubire, vorbim după!”

Ascultă-mă puţin, că e foarte important: am citit fiecare literă tastată de degetul ei! Fiecare literă! Alina Crişan are 33 de ani, nu mai e o copilă, să zicem că poate a greşit! Nu! E o femeie în toată firea! Iar eu citeam fiecare literă apăsată de degetul ei! Crede-mă, că în momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! Mă uitam în dreapta, mă uitam în stânga – toată lumea se uita la televizor şi nu le venea să creadă. Ea era în cameră dar nu ştia ce se întâmplă în jur! Era la masă, lângă mine, când vorbea cu ăla! Nu era în baie, nu se ascundea! Asta m-a enervat cel mai mult! Să fi avut măcar puţină decentă, să se ascundă! În momentul ăla, ea ridica capul, se uită la mine, zâmbeşte, dar tot nu realizează că noi ne uităm la televizor. Şi îi zic: „Cu cine dracu’ vorbeşti? Cu Bogdan, cu iubire? În momentul ăla a făcut pe ea! A şters tot şi a început să se bâlbâie: că a greşit, că nu trebuia să trimită, că nu-i adevărat! Băi, băi… eram patru oameni şi toată lumea a văzut! I-am zis: „N-ai nici măcar un pic de respect, să schimbi mesaje cu prostu’ ăla, cu mine de mână?”. În momentul ăla, m-am pierdut total şi totul s-a prăbuşit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crişan, mi-a furat doi ani din viaţă! Asta doare cel mai mult!

Eu am plecat de acolo imediat. Ea a incercat sa mai vorbească cu mine prin mesaje. Azi, a venit la mine sa-si ia lucrurile. Am rugat-o sa vina sa-si ia tot, pentru ca nu mai vreau sa simt mirosul ei, sa vad hainele ei, sa ma gandesc la ea… Stiu ca nu mai pot s-o am si iubirea asta care inca o simt, ma omoara! Daca vad lucrurile ei, stii ca e inca acolo, dar simti in interiorul tau ca nu o sa se mai poata reface ce a distrus! Sunt foarte ranit, sunt umilit! Nici la dusmanul meu nu doresc ce mi s-a intamplat.

A venit azi acasa, am vorbit un pic si mi-a confirmat ca este cu un Bogdan de o luna si ceva. Acum, stii cum e: poate e de sapte luni si zice ca e nou. Nu ii spui cuiva „iubire” cand e o aventura de o noapte. Eu simt ca e o relatie mai veche de o luna. Ea spune ca ei doar vorbesc, ca nu au facut nimic. Mi-a cerut scuze, sa o iert! I-am raspus ca nu pot sa o iert acum. Daca eu ii spuneam sa nu plece de acasa, ea ramanea. Asa am simtit eu, ca daca ii spuneam ca vom incerca sa trecem peste asta, ea ramanea. Dar scuza-ma, noi suntem barbati! Daca femeia iti face chestia asta o data, o sa faca si a doua oara.

Nu, Bogdan nu e in cercul meu personal de prieteni, dar am inteles ca poate o sa-l recunosc daca o sa-l vad. Nu stiu cine e, nu-i stiu nici macar numele de familie. Dar Bogdan asta exista si este numele lui adevarat, nu e un nume „fake” in telefon. Intr-o relatie te mai certi cu partenerul. Poate nu esti de acord cu fiecare subiect. Am avut si eu o perioada mai stresanta cu muzica, cu lansarea piesei noi, filmarea clipului. Ea, momentan, nu munceste, nu are concerte. Trebuia sa am grija sa avem de toate in casa. Poate ca in ultima perioada am fost si eu un pic mai rece, mai distant, dar asta nu mi se pare o scuza sa devii disponibila pentru altii si sa te duci cu oricine. Eu am investit tot in relatia asta, nu conta ca eu castig mai mult sau mai putin decat ea.

Eu am zis intr-un interviu, ca nu sunt un tip gelos. Am spus atunci ca daca femeia vrea sa te insele, te insala cu tine de mana. Si asa mi s-a intamplat! Femeia era langa mine, la masa, si vorbea cu altul! Eu o lasam sa faca ce voia: sa mearga cu prietenele la restaurant. Nu sunt genul caruia sa-i placa sa iasa in oras. Eu merg la sala, studio, acasa! Muncesc weekend de weekend in club, mie mi-e de ajuns. Eu i-am dat libertate, incredere totala. Nu o sunam la fiecare 30 de minute sa vad cu cine e si ce face. Am plecat si in China 3 luni. Mai stii ce s-a intamplat? Daca ea iti da mesaj cu tine in camera, iti dai seama ce face cand nu esti in preajma!

Am fost foarte gentleman. M-am ridicat, am mers in alta camera unde era un prieten care vorba la telefon. I-am zis: te rog, trebuie sa plecam acum, ca e groasa treaba. El a inchis telefonul, s-a ridicat. M-am uitat la Alina, i-am zis: „Nu cred ce mi-ai facut”. Am intrebat pe toata lumea daca a vazut mesajele si toti mi-au confirmat. Am mai fumat o tigara, timp in care imi tremurau picioarele ca unui copil de cinci ani. Orice fel de barbat esti, daca ai iubit odata pe cineva, n-are cum sa nu te doara. Nu s-a intamplat nimic violent. In doi ani, cat am fost impreuna, nu i-am cerut niciodata telefonul. Eu am dat incredere si iubire totala, pentru ca asa si trebuie intr-o relatie”, a declarat Ddy Nunes.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc de 24, care e scopul
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...